5 продуктів, корисних для схуднення та стрункості

[:ru]Фото женщины с полезными продуктами для похудения и стройности[:ua]Фото жінки з корисними продуктами для схуднення і стрункості[:]

Кожна жінка хоче виглядати чарівно. Однак на випробування голодом і дієтами готові не всі, але це і не обов’язково. Варто трохи змінити своє щоденне меню, додавши в нього продукти для зниження ваги, які очищують кишечник і сприяють схудненню. Їх особливостями вважаються здатність виводити зайву рідину з організму, покращувати травлення і прискорювати метаболізм. Бонусом виступає їх смак, завдяки чому йти до стрункості можна із задоволенням.

Що потрібно їсти щоб стати стрункою

Позбутися від зайвих сантиметрів на талії, харчуючись досхочу можна. Безумовно, налягати на гамбургери та солодощі не варто, але припинити набір ваги та стати стрункою допоможе вживання певних продуктів.

Гречка

З числа всіх круп, гречана, включає найбільший обсяг добре засвоюваного рослинного білка. Наявність повільних вуглеводів дозволяє довго залишатися ситим. Гречка налагоджує роботу травного апарату, стимулює очищення кишечника і допомагає схуднути. Крім того, продукт містить вітаміни B, E і різноманітні мінерали. Вживання страв з гречаної крупи зміцнює організм, приносить користь красі при випаданні волосся, поганий шкірі і ламкості нігтів.

Грейпфрут

Плід знижує рівень інсуліну, що зменшує апетит. Вживання половинки цього продукту до сніданку забезпечить усунення пари кілограмів за два тижні. Наявність подвоєною порції вітаміну C сприяє зміцненню імунітету, а ефірної олії – підняттю настрою. Присутній флавоноид нарингін виступає потужним жовчогінним засобом. Незважаючи на те, що перегородки часточок грейпфрута гіркуваті на смак, краще від них не позбуватися, тому як в них містяться жироспалюючі речовини. Подібною дією володіють ананас, апельсин і ківі.

Риба

Щоб схуднути, включіть до меню рибу різних сортів, навіть жирних – такі містять більше корисних речовин. Вживання лосося, скумбрії, оселедця, тунця забезпечить організм таким важливим елементом, як Омега-3. Віддавши перевагу рибним продуктам, виключивши з раціону м’ясні (особливо свинину), ви зможете за місяць позбавлятися від 2-3 кіло.

Банани

Виступають гарною заміною для солодощів і шкідливих перекусів. Висока калорійність бананів супроводжується ситістю і вгамуванням голоду на довгий термін. Фрукт містить природні хімічні елементи, що усувають патогенні мікроби в шлунково-кишковому тракті. Наявність пектину в бананах забезпечує поглинання рідини зі шлунку, через що досягається відчуття ситості. Прискорити метаболізм допомагає банановий напій. Додаткова користь фрукта для схуднення полягає в невисокому глікемічному індексі.

Кисломолочні продукти

Група включає товари з низьким рівнем жирності, такі як: кефір, сир, йогурт, кисле молоко. Знежирені користі не принесуть, так як відсутність ліпідів дозволить з’їсти більше, ніж потрібно. Продукти містять великий обсяг кальцію, який забезпечує стрімкого спалюванню жирової тканини. Наявність в них безлічі бактерій сприяє поліпшенню травлення і метаболізму.

Всі ці продукти стануть хорошою основою харчування для тих, хто прагне схуднути і підтримувати фігуру в формі. Позитивний вплив також нададуть повноцінний сон і відпочинок, не забувайте пити більше води. Рідина прискорює обмін речовин і покращує якість шкіри.

Як швидко схуднути

Зміна режиму харчування, безумовно, принесе плоди, але через час. Як бути, якщо з’явилася палаюча путівка і купальник потрібно буде надіти скоро? Відмінним рішенням стануть послуги центру косметології «Естет». Для позбавлення від зайвих кілограмів майстри проводять кавітацію, пресотерапію, RF-ліфтинг та інші процедури. Посиленню результату сприяє їх поєднання. Сеанси допомагають не тільки схуднути, але і підтягнути поверхню шкіри, зробити її гладкою та пружною.