Радіочастотний ліфтинг проти старіння

[:ru]Фото женщины до и после радиочастотного лифтинга[:ua]Фото жінки до і після радіочастотного ліфтингу[:]

Фракційний RF в Полтаві – це інноваційна технологія, яка потужно і безпечно повертає шкірної поверхні молодість і сяйво. Програма використовується, як одна з найбільш результативних для усунення зморшок, особливо навколо очей, рота і щік. Крім того, РФ-ліфтинг звужує пори, скорочує шрами від прищів, усуває розтяжки. Апарат також ефективно впливає на в’ялу шкіру.

Переваги голчастого RF-ліфтингу перед іншими процедурами

Неоціненними якостями сеансу RF-мікроголки служить те, що він здатний забезпечити ефекти, аналогічні аблятівним лазерним технологіям, проте з набагато меншим дискомфортом і загрозою гіперпігментації. Крім того:

  1. Голчатий РФ-ліфтинг стимулює вироблення нових коллагено-еластинових волокон у глибоких шарах шкіри, виключаючи епідерміс, поверхневий шар, найбільше схильний до побічних ефектів.
  2. Перед появою RF-технологій, коли люди хотіли значних результатів, вони повинні були піддаватися агресивним шліфуванням шкіри лазером або глибоким хімічним пілінгам. Однак тривалий відновлювальний період утруднював пристосування таких процедур до їх зайнятого способу життя.
  3. У порівнянні з лазерним шліфуванням шкіри або глибокими хімічними пілінгами, фракційний RF доставляє енергію в ділянки, де вона найбільше потрібна, в нижню дерму, скорочуючи загрозу травмування верхнього шару шкіри.

Так як процедура зводить до мінімуму травмування шкірної поверхні, вона стає незрівнянною заміною впливу лазера для шліфування шкіри, поліпшення її текстури, підтяжки. Особливою перевагою виступає використання RF для дерми, схильної до формування рубців або гіперпігментації. До того ж, голчастий РФ ліфтинг в Полтаві у центрі косметології «Естет» проводиться за прийнятною ціною.

Як можна посилити ефект фракційного RF в Полтаві

Процедура приносить карколомний результат, якщо між сеансами проводиться звичайна радиоволнова підтяжка. Незважаючи на те, що фракційний ліфтинг – процедура абсолютно самодостатня, її відмінно доповнює газорідинний пілінг. Крім того, у випадках зневоднення шкіри рекомендується проводити сеанси мезотерапії.

Фракційна підтяжка обличчя надає більше переваг для допоміжного синтезу колагенових та еластинових волокон завдяки РЧ енергії, що доставляється глибоко в шкіру. У поєднанні з певними процедурами в центрі косметології «Естет» РФ-ліфтинг у Полтаві допомагає кардинально поліпшити зовнішній вигляд і виглядати на 5-10 років молодше. Замовте процедуру, зателефонувавши по телефону, або залиште заявку на сайті.