Ефективне схуднення: сила волі та мотивація

[:ru]Фото спортивной женщины, мотивированной на похудение[:ua]Фото спортивної жінки, яка вмотивована на схуднення[:]

Існує багато засобів досягнення ідеальної фігури. Однак не всім вдається подолати слабкість до вкусностей, відкоригувати харчову поведінку, раціон харчування. Тому важливою проблемою стає тренування сили волі при схудненні для досягнення бажаного результату. Насправді все просто – головне задатися мотивацією.

Сила волі, щоб схуднути

Особливий стимул надають фото, зроблені на стадіях схуднення. Це дозволить бачити результат проведених дій, а також докладати зусиль для отримання кращого ефекту. Додатковий стимул для сили волі можна отримати, якщо оновити свій гардероб. Наприклад, купіть дороге гарне плаття, заради якого мета схуднути стане розміром вселенського масштабу. Це буде солідним приводом відмовитися від некорисних страв і зайнятися спортом.

Щоб розвинути силу волі знадобиться гарненько попрацювати над використанням слова «ні». Якщо дієта для схуднення поки не під силу, навчіться уникати калорійної їжі. У випадку зі спокусою покуштувати що-небудь жирне або солодке, думайте, що такий продукт дуже шкідливий для організму і недоліків в ньому набагато більше, ніж смаку. Адже навіть Крістіан Діор стверджував, що «Кожен з’їдений шматок залишається дві хвилини у роті, дві години у животі, та два місяці на стегнах.

Схуднення початок

Результат схуднення залежить від використовуваних методів та способу життя. Хорошу основу для швидкої зміни фігури надає косметологічний центр «Естет». Якщо почати худнути за допомогою його послуг, відразу отримати ефект дозволяють наступні процедури:

  • RF-ліфтинг;
  • Пресотерапія;
  • Кавітація;
  • Вакуумний масаж;
  • Міостимуляція;
  • Мікроструми по тілу.

Майстри салону індивідуально підбирають потрібні процедури та їх кількість. Стрункість забезпечують перші сеанси, результат яких не захочеться псувати навіть найсмачнішим тістечком. Послуги центру косметології «Естет» виступають хорошою основою для схуднення, про що говорять численні відгуки.

Мотивація стрункості

Згідно з рекомендаціями психолога Сергія Анатолійовича Горіна, для схуднення важливо поставити правильну мету. Людський мозок ні в якому разі не приступить до роботи над завданням-муляжем. Він візьметься тільки за реалізацію справжніх мотивів. У чому відмінність мети від псевдоцелі для мозку? Приблизно така: «Вона бажає бути красивою, але вона і так красива. Про це їй завжди говорить улюблений чоловік. Крім того, нею захоплюються і інші чоловіки. Нехай зробить собі макіяж, а завдання схуднення я принциповим не вважаю і здійснювати не буду».

Як же правильно вибрати мотив? Найчастіше схуднення асоціюється з красою тіла, проте, це всього лише причина, що звучить вишукано. Правильна мета позбутися зайвих кіло задається не чином, а відчуттям. Адже головний мотив – гарне самопочуття. Раніше ви вільно вибігали сходами на п’ятий поверх, зараз задишка ледве дає дістатися далі третього. Правильною метою стає згадати відчуття, як це було.

Подібними прикладами можуть стати давні поїздки на велосипеді, ковзанах або роликах, а зараз це виконати не під силу. Головне детально пригадати відчуття, які були, коли новий одяг купувався не тому, що старий став малим. Правильно поставлена ​​мета дозволяє скинути потрібну кількість кіло. Станьте стрункішою вже сьогодні за допомогою апаратних процедур центру «Естет». Запишіться на сеанс онлайн або по телефону.