Названий головний секрет схуднення

[:ru]Фото женщины, удовлетворенной похудением[:ua]Фото жінки, задоволеної схудненням[:]

Чи підходить ідея «на цьому тижні я профілоню заняття в спортзалі, проте наступного тижня відпрацюю з подвоєним навантаженням» для отримання довгострокового результату? Недавні дослідження повідомляють, що досягненню успіху сприяє зовсім інша тактика. Основною умовою ефективного зниження ваги виступила безперервність. Виявляється у людей, схильних до стабільності, більше шансів утримати результати.

Чи є різниця, коли займатися спортом

Група американських вчених озброїлася відомостями Національного реєстру контролю за вагою – дослідження, проведеного з метою встановлення характеристик і поведінкових моделей, обумовлених стабільним підтриманням нормальної ваги.

З представленого переліку було виділено 375 учасників, які змогли позбутися від 13-14 кілограм, та залишалися з отриманою вагою, як мінімум, протягом року. Кожен з лідерів в процесі дослідження зважувався, фотографувався і відповідав на питання анкети.

Велика частка (68%) з найбільш зразкових випробовуваних займалася спортом щотижня в один і той же час. Якщо порівнювати з 32% інших учасників дослідження, вони домагалися 150 рекомендованих хвилин активності за тиждень і, в загальному, були розташовані до більш частих і тривалих занять.

Крім того, серед прихильників сталості також спостерігалося більше «жайворонків»: 47,8% вибирали ранкові години для відвідування спорт-залу або фітнес-центру. Однак було встановлено, що більшу роль в схудненні зіграв не час, а чіткий графік.

Якщо схуднути не дає постійна зайнятість

Припустимо, ви знайшли фітнес-клуб і навіть купили абонемент з послугами тренера. Залишилося викроїти час, який у сучасної людини найчастіше в дефіциті. Якщо враховувати, завантаженість на роботі, то потрапляючи додому, вам захочеться прилягти на дивані перед улюбленим серіалом, а не йти до спортивного центру. Як правило, будь-яка робота супроводжується стресом, який знадобиться закусити чимось смачненьким.

В результаті стрункість залишається тільки в мріях. Гарну альтернативу спортивним заняттям пропонує косметологічний центр «Естет». Апаратні впливи не тільки нещадно борються із зайвою вагою, але й ефектно підтягують фігуру. Проводяться наступні процедури:

  • RF-ліфтинг;
  • Вакуумний масаж;
  • Пресотерапія;
  • Кавітація;
  • Міостімуляція.

Затишна атмосфера допомагає розслабитися, а досвідчені майстри салону підбирають відповідну програму для схуднення. Досягти ідеальних форм дозволяє поєднання декількох процедур. Апаратний вплив дозволяє залишатися стрункою, незважаючи на втому, він не вимагає фізичних навантажень і дозволяє розслабитися. Хочете переконатися, що схуднути і залишатися в тій же вазі – це просто? Запишіться на процедуру корекції тіла в центр косметології «Естет».