Чи потрібна дієта для схуднення

[:ru]Фото женской фигуры после похудения без диет.[:ua]Фото жіночої фігури після схуднення без дієт[:]

Швидка дієта, яка допомагає відразу позбутися 10 кг, напевно стане найбільш затребуваною. Її плюсом вважається швидкість та ефективність результату, в той час, як підбір відповідного режиму харчування забезпечує спалювання 5-10 кіло за рік. За пару тижнів мук ви отримуєте струнку фігуру. При цьому велика частка дієт не гармонує зі звичним стилем життя сучасних жінок. Одних збиває з мети недолік сили волі, інших – відсутність мотивації.

Однак всі зазначені фактори справжньою не є причиною зриву. Чи варто приховувати, що сучасні дієти в більшості своїй не збалансовані, тому викликають потужний стрес у людини. Результатом безумовно стає переїдання. Що вже говорити про прихильниць дієт, раціон яких включає лише огірки. Безумовно, довгий період на такому «паливі» не протягнеш, а зниження ваги повернеться назад.

Так що потрібно робити, щоб схуднути без дієти?

Позбутися від зайвих сантиметрів у талії та не доставити шкоди здоров’ю, дозволяє дотримання наступних правил:>

  1. Вживати їжу тільки при відчутті фізіологічного голоду. Прийом їжі за компанію або через стрес принесе лише додаткові калорії. Сенс усвідомленого харчування складається в наповненні раціону будь-якими стравами, іноді навіть висококалорійними, але строго у моменти голоду, не тому, що більше нічим зайнятися, а тому що пора поїсти.
  2. Уникнути невмотивованих перекусів допомагає рухова активність. Спортивні вправи і навіть просто ходьба відіграють роль природного антидепресанту. Оцініть: прогулянка по парку або вздовж набережній на свіжому повітрі принесе вам більше користі, ніж шматок торта, який подарує всього 5 хвилин насолоди і залишиться на стегнах.
  3. Гарантією успішного схуднення виступає сон протягом 8-9 годин у тиші та темряві. Стежте за часом вироблення гормону схуднення соматотропіну, тому лягайте спати до 23:00.
  4. Дотримуйтесь питного режиму. Відмовтеся від соків та газованих напоїв на користь звичайної питної води. Результатом стане виведення шкідливих речовин з організму і поліпшення шкірної поверхні обличчя.
  5. Відвідування процедур, які прискорюють обмін речовин та ліполіз, наприклад вакуумний масаж, пресотерапія, кавітація, RF-Ліфтинг, міостимуляція. Ефективні послуги апаратного впливу надає центр косметології «Естет».

Дотримуючись лише пари наведених правил, ви позбудетеся від 0,5 до 3 кг за тиждень. Домогтися максимальних результатів у короткі терміни дозволяють процедури центру косметології «Естет». Комфортні умови, індивідуальний підхід до клієнтів створюють оптимальні умови для схуднення. Стати стрункою без дієт і виснажливих тренувань просто. Залиште заявку на сайті або зателефонуйте за вказаним телефоном. Довірте роботу із зайвими кіло професіоналам.