Як прибрати живіт – салонні процедури в Полтаві

[:ru]Фото - как убрать живот - салонные процедуры в Полтаве.[:ua]Фото - як прибрати живіт - салонні процедури в Полтаві[:]

Досягти ідеальної фігури та підтримувати її без фізичних навантажень і дієт неможливо. Але якщо потрібно швидко прибрати живіт, на допомогу прийдуть процедури центру косметології. Насправді існує безліч апаратних процедур, що забезпечують корекцію тіла. Давайте розглянемо, що найбільш ефективно допоможе позбутися від ненависного валика жиру на животі.

RF-ліфтинг

Пристрій для радіохвильового ліфтингу робить прямий вплив змінного електромагнітного поля на проблемні зони тіла, не викликаючи побічних ефектів. Задана частота дозволяє скорочувати число жирових клітин, в той час як глибоке прогрівання шарів дерми забезпечує синтез колагену і підтяжку шкіри. Так RF-ліфтинг живота зміцнює його колагеновий каркас, робить шкіру гладкою та пружною. Процедура не супроводжується хворобливими відчуттями, до пацієнта торкається лише легке тепло. Кількість необхідних сеансів підбирає косметолог. Результат спостерігається вже після першого впливу RF-ліфтингу. Крім того, процедура позбавляє від розтяжок.

Пресотерапія

Процедура виконується у формі механічного впливу на шкіру стисненим повітрям, який подається через корсети. Це дозволяє не тільки прибрати живіт і боки, але і підтягнути все тіло. Глибока фізична стимуляція забезпечує руйнування жирових накопичень під шкірою і надає їй гладкість. Пресотерапія допомагає прибрати целюліт, забезпечуючи внутрішні тканини киснем. Крім того, процедура справляє оздоровчий вплив, знімаючи набряклість та покращуючи кровообіг.

Міостимуляція

Процедура дозволяє прибрати живіт і боки за допомогою низьковольтних струмів, що впливають на м’язову тканину і нервові закінчення. Робота апарату міостімуляції полягає в подачі імпульсних струмів по гнучким електродам до ділянок м’язів, що розташовані дуже глибоко. Спеціальний регулятор дозволяє генерувати відповідну частоту і силу струму. Перевагою міостімуляції стає відновлення і зміцнення м’язів.

Кавітація

Прибрати живіт і боки за допомогою методики можна без операції, безпечно і безболісно. Кавітація полягає у впливі спеціального апарату на жирову тканину, яка розплавляється і виводиться природним шляхом. Після першого сеансу талія може стати стрункішою на пару сантиметрів. Кількість сеансів кавітації косметолог підбирає для кожного клієнта індивідуально.

Вакуумний масаж

Процедура забезпечує моделювання фігури за мінімальний термін. Вплив апарату стимулює лімфатичні вузли і протоки, що покращує їх дренажну функцію. Спеціальна насадка тонізує шкіру, впливаючи на всі її шари. Поліпшення кровообігу сприяє усуненню целюліту. Вакуумний масаж дозволяє зменшити жирові відкладення, прибрати живіт і боки. Ефект процедури стає помітним відразу і посилюється після курсу, який підбирає косметолог.

Прибрати живіт і поліпшити контури тіла за допомогою апарату

Якість наведених процедур безпосередньо залежить від використовуваного обладнання. Центр косметології «Естет» (Полтава) оснащений сучасними апаратами, що дозволяє прибрати живіт і поліпшити контури тіла максимально ефективно. За твердженням творців обладнання, одна така процедура не може замінити навіть 4 сеанси ручного антицелюлітного масажу. Сеанси дозволяють вивести з організму зайву рідину, токсини і продукти розпаду жирової тканини. Додатковим плюсом виступає відмінна підтяжка шкіри. При необхідності процедури поєднуються. Зателефонуйте за вказаним номером або залиште заявку на сайті, щоб отримати більш детальну інформацію.