Підтягнути, освітлити шкіру і вирівняти овал обличчя за одну процедуру

[:ru]Фото женщина с красивыми чертами лица[:ua]Фото жінки з красивими рисами обличчя[:]

Підтяжка обличчя є однією з найбільш затребуваних серед косметологічних процедур. Це обумовлено тим, що вона надає швидкий ефект омолодження. Але як бути, якщо на оперативне втручання жінка не згодна? Отримати сяючу шкіру, інтенсивну підтяжку обличчя нехірургічним способом дозволяє мікроігольчатий RF в Полтаві, який проводиться у центрі косметології «Естет».

Можливості мікроігольчатого RF-ліфтингу в Полтаві

Багато жінок схильні до цілої низки видимих ​​проблем зі шкірою, таких як пігментні плями, в’ялість, тьмяний і нерівний колір обличчя. Їх виникнення забезпечує появу виснаженого вигляду. Мікроігольчатий РФ в Полтаві у центрі косметології «Естет» проводиться за допомогою новітнього обладнання, що забезпечує для процедури такі можливості:

  • Зростання кількості сполучнотканинних волокон.
  • Стимуляція синтезу глікозамінів, гіалуронової кислоти, еластинових і колагенових волокон.
  • Запобігання травмування, розшаровування і розтягування колагенових ланцюгів.
  • Відновлення цілісності волокон еластину і колагену.
  • Пом’якшення і нівелювання рубцювання.

Ретельно обробити поверхню і глибокі шари шкіри РФ ліфтинг допомагає, завдяки наявності насадок на спеціальному обладнанні.

Фракційний RF-ліфтинг в Полтаві ціна для клієнтів центру «Естет»

Процедура безопераційної підтяжки обличчя проводиться на якісному обладнанні. Це дозволяє гідно оцінити її наступні переваги:

  1. Отримання бажаного результату без хірургічного втручання;
  2. Швидке проведення;
  3. Короткий період реабілітації;
  4. Проведення незалежно від пори року;
  5. Безпека.

Головною перевагою провести фракційний РФ-ліфтинг у центрі косметології «Естет» виступає найприйнятніша ціна в Полтаві. У той час, як для підтяжки обличчя, вирівнювання його контурів і освітлення шкіри в інших салонах буде потрібно кілька різних процедур, тут застосовується тільки голчастий RF. Залиште заявку онлайн або запишіться на процедуру по телефону. Досвідчені майстри використовують точний метод, який допомагає вирішити шкірні проблеми особи в комплексі. Якщо ви вирішили позбутися від оплившего контуру обличчя, ефекту виснаженості та потемніння шкіри, варто довіритися професіоналам.