У чому користь ресвератрола

[:ua]фото щасливих літніх людей після прийому ресвератрола[:ru]фото счастливых пожилых людей после приема ресвератрола[:]

Ресвератрол є біологічно активною речовиною, що виробляється деякими рослинами. Це природний антиокислювач, призначений для захисту від шкідливих бактерій і паразитів. Ресвератрол славиться своїм позитивним впливом на людський і тваринний організм: він продовжує термін життя клітин, забезпечуючи їх спеціальними білками, що запобігають вікове в’янення.

Розщеплюючись, речовина розпадається на компоненти, які надають протизапальну дію, запобігаючи руйнування клітин всіх тканин.

Корисні властивості ресвератрола

Лабораторні дослідження підтверджують корисні властивості. Принцип дії полягає в насиченні клітин організму природним речовиною, що перешкоджає їх природного старіння. Ресвератрол – це потужний антиоксидант, призначений для стабілізації роботи внутрішніх органів.

  • Знижує артеріальний та венозний тиск. В організмі ресвератрол спонукає вироблення оксиду азоту, послабляє натиск на стінки кровоносних судин. Регулярний прийом препарату зменшить ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
  • Контролює кількість жирових клітин. Препарат впливає на фермент, який регулює кількість жирової тканини в організмі. Сприяючи відновленню обміну речовин між клітинами, ресвератрол зменшує кількість холестерину, чим зменшує кількість надлишкової ваги.
  • Продовжує життя. Досліди на тваринах довели, що в 60% випадків ліки допомагають продовжити життя. Було встановлено, що корисний вплив здійснюється навіть у разі неякісного харчування.
  • Позитивно діє на нервову систему і захищає клітини мозку. Впливати на вікові зміни в організмі важливо починаючи зі зрілого віку. Ресвератрол перешкоджає розвитку проблем з пам’яттю і хвороби Альцгеймера. Також препарат стимулює нормально кровообіг головного мозку, що дозволяє вилікувати запаморочення, слабкість та сонливість.
  • Підвищення чутливості до інсуліну. Препарат запобігає окислювальним процесам в тканинах людини та допомагає збільшити чутливість до такого гормону, як інсулін, чим підтримує нормальний стан діабетиків.
  • Характеризується анестезійними властивостями. Ресвератрол перешкоджає деструкцію хрящів і знижує больові відчуття у всьому тілі.

Корисні властивості ресвератрола насамперед спрямовані на благотворне відновлення й підтримку клітин. Так як препарат не чинить шкоди організму, приймати його можна протягом тривалого часу. Це дозволить не тільки гарантовано налагодити роботу організму, але й усунути безліч захворювань.