Сиролімус — ваша протидія проти зморшок

[:ua]фото зморшок навколо очей до початку користування препаратом сиролімус[:ru]фото морщин вокруг глаз до начала пользования препаратом Сиролимус[:]

Рапаміцин — сучасний препарат з великою історією. Після відкриття вченими ця речовина активно застосовували в якості антибіотика: завдяки ефекту, який досягається внаслідок прийому препарату, хворі відчували значне поліпшення стану. Через деякий час ці ліки вирішили використовувати в якості протипухлинної терапії. Сьогодні офіційно доведено, що рапаміцин — справжні «ліки від старіння».

Друга назва рапаміціна — сиролімус. Препарат — природний блокіратор в клітинах білкового комплексу TOR. Цей процес має на увазі накопичення «сміття» в тканинах внаслідок життєдіяльності клітин. Сиролімус уповільнює клітинну життя і віддаляє старіння.

Крім впливу на клітини, інструкція із застосування рапаміціна має інформацію про протипухлинні властивості. Такі чином прийом препарату є профілактикою онкологічних захворювань.

Рапаміцин в якості крему від зморшок

Крем, що має у складі сиролімус, робить позитивний вплив на шкірний покрив людини. В’янення шкірних клітин і зміна зовнішнього вигляду шкіри від тимчасового впливу обумовлено нездатністю тканин своєчасно відновлюватися, позбавлятися від продуктів життєдіяльності й слабшати. Крем рапаміцин є альтернативою популярним сьогодні способам омолодити шкіру. Вчені закінчують дослідження властивостей речовини, але вже багато жінок мріють скористатися ним.

Лабораторні дослідження біопсії шкіри свідчать про те, що шкірні тканини, які раніше взаємодіяли з кремом рапаміцином, втричі менше містять клітин, які не в порівнянні з покровом, на який наносили звичайне косметичний засіб.

Згідно з інструкцією, препарат рапаміцин, або сиролімус, в таблетках призначений для комплексного впливу на всі тканини організму.

Застосування

Початкова дозування рапаміціна не повинна перевищувати 6 мг в день. В іншому випадку непристосовані клітини не зможуть засвоїти речовина і досягти потрібного ефекту.

Максимальна доза — 12 мг / день. Збільшувати дозування потрібно поступово. За свідченням відгуків в інтернеті в іншому випадку можливі побічні реакції.

Приймати сиролімус можна тільки після призначення лікаря. Під час прийому обов’язково консультуватися з лікарем.

Піклуватися про своє здоров’я і довголіття — важливо та потрібно. Недарма вчені всього світу розробляють такі препарати, як рапаміцин. Не варто забувати, що це не вітаміни, а серйозний лікарський препарат, тому до правил застосування потрібно ставитися вкрай уважно.