10 кроків для схуднення

[:ru]Фото женщины, достигшей цели по похудению[:ua]Фото жінки, яка досягла мети зі схуднення[:]

Якщо ви хочете схуднути, але без наснаги ставитеся до дієт, стаття розкриє для вас секрети досягнення ідеальних форм без виснажливого ​​голодування. Нерідко зайві кіло, усунуті за допомогою навіть самої жорсткої дієти, за короткий проміжок часу повертаються назад. Схуднути кардинально і безстроково допоможе повна перебудова організму.

  1. Зменшіть калорійність раціону

Включіть до раціону рослинну їжу. Наприклад, калораж овочів набагато нижче, ніж у інших продуктів, а приготування з фантазією зробить їх не менш смачними. Якщо ви хочете схуднути, але від хліба поки відмовитися не можете, замініть його підсушеними тостами. Віддавайте перевагу виробам з борошна грубого помелу. Такі продукти поліпшать травлення, що позначиться на загальному самопочутті.

  1. Фрукти замість соку

Вибір варто робити на користь фруктів, так як вони сильніше насичують організм і багаті клітковиною, корисною для травлення.

  1. Їжте, коли голодні

Щоб схуднути не потрібно їсти тільки тому, що настав час обіду або в холодильнику знайшлося щось смачне. Вживати їжу слід лише тоді, коли організм посилає сигнали про голод.

  1. Виключіть чіпси та солодощі

Для декого це може стати справжньою проблемою, адже перегляд фільмів і передач тепер не принесе звичної радості. Якщо без закуски не обійтися – нарізані овочі та фрукти виявляться корисною і смачною заміною чіпсів та солодощів.

  1. Насолоджуйтесь прийомом їжі

Їсти швидко на ходу дуже шкідливо. Приймати їжу краще за столом, в спокійному стані. Ретельне пережовування їжі прискорить насичення і дозволить не переїдати.

  1. Ні жирним заправкам

Щоб приготувати салат, необов’язково заправляти його сметаною чи олією. Якщо замінити їх лимонним соком або бальзамічним оцтом, смакових якостей блюдо не втратить.

  1. Знайдіть однодумця

Схуднення за компанію з кимось – це цікаво і весело. Так процес схуднення стає більш захоплюючим, з’являється більше мотивації стати стрункою.

  1. Важливо вміти говорити «ні»

Величезну роль в схудненні грає сила волі – відмовитися від смачного, але некорисного частування може не кожен. Навчившись говорити «ні», ви збережете фігуру.

  1. Зважування

Ставайте на ваги не більше двох разів на тиждень. Найточніше підтвердять процес схуднення дзеркало і одяг.

  1. Зверніться по допомогу до професіоналів

Косметологи і дієтологи центру «Естет» складуть для вас індивідуальну програму схуднення. Апаратні процедури, такі як міостимуляція, пресотерапія, RF-Ліфтинг і кавітація допоможуть не тільки швидко схуднути, але і зроблять фігуру підтягнутою.

Не обов’язково відразу радикально перебудовувати свій режим. Почніть з невеликих змін, даючи організму звикнути. Фахівці центру «Естет» підберуть для вас максимально ефективні процедури і підкажуть, як скласти раціон, щоб кілограми не повернулися. Телефонуйте за вказаним номером або залиште заявку на сайті.