Як схуднути і позбутися від емоційного переїдання

[:ru]Фото женщины, которая много ест из-за эмоциональной ситуации в жизни[:ua]Фото жінки, яка багато їсть через емоційну ситуацію в житті[:]

Нерідко причиною зайвої ваги і ожиріння стає переїдання. Уникнути вживання зайвих обсягів їжі та схуднути, дозволить установка контакту з власним тілом. Потрібно також усвідомити відмінність між фізіологічним і психічним голодом. Перший варіант являє собою природну потребу організму в поживних елементах, а другий – бажання впоратися з емоціями за допомогою їжі. Щоб не переїдати, потрібно визначити свій поріг насичення і харчуватися без надмірностей. Вчасно зупинитися при вживанні їжі дозволить дотримання певних правил.

Відчуйте голод

Нічого не їжте протягом чотирьох годин. Це не викличе складнощів, катастрофи теж не відбудеться. За цей проміжок часу ви навіть не встигнете зголодніти. Можливо ви просто поїли про запас, щоб приборкати страх перебування без їжі. Ймовірно, причиною виступить те, що ви абсолютно втратили зв’язок зі своїми харчовими відчуттями.
Якщо ви хочете схуднути, а бажання перекусити не залишає вас ні на хвилину, швидше за все ви не знаходите відмінності між психологічним голодом і фізіологічним. У кожної людини почуття голоду проявляється по своєму.

Створіть новий нейронний маршрут

Бажання наїстися досхочу – просто умовний рефлекс. Формується він, коли ви багато раз робите одне й те саме. Наприклад, дратує начальник – з’їм шоколадку, розташувалася після вечері перед комп’ютером, теж почала гризти все підряд. У мозку сформувалися нові маршрути – нейронні шляхи. Вони пов’язують подразник (наприклад, заняття місця біля комп’ютера) з бажанням поїсти. Згодом така ситуація автоматично буде стимулювати бажання перекусити і схуднути буде складніше.

Зберігайте пильність в продуктових магазинах

Відправляйтеся за продуктами тільки в ситому стані і хорошому настрої. Це захистить вас від придбання шкідливих продуктів, які особливо спонукають голодну людину до покупки. Крім того, не піддавайтеся акційним пропозиціям і знижкам. Якщо ви хочете схуднути, три упаковки печива за ціною двох вам точно ні до чого. Власне, одна теж не потрібна.

Будьте щирими з людьми

Відчуваючи одну чи іншу емоцію, говоріть про неї. Не варто приховувати її, а потім заїдати солоденьким. Не бійтеся розкриватися і говорити про свої почуття. Це дозволить налагодити відносини з близькими та друзями. Візьміть на себе відповідальність за емоції, не давайте їм контролювати себе. Для зняття стресу не обов’язково з’їдати шоколад або інші солодощі. Це тільки буде сприяти набору зайвої ваги.

Пам’ятайте, ніхто не відніме у вас їжу

Якщо ви купили булочку і наїлися її половиною, то не потрібно доїдати решту. Відкладіть її на потім, коли знову відчуєте голод. Все-таки купити ще одну в магазині ви зможете завжди. Це також стосується інших продуктів, але деякі люди їдять так, ніби роблять це в останній раз.

Як знайти стимул їсти менше

Кожна жінка мріє бути стрункою та привабливою. Але досягненню мрії нерідко перешкоджають емоції, які люблять зажовувати. Відмінну допомогу в схудненні приносять апаратні послуги центру косметології «Естет», наприклад:

  1. RF-ліфтинг;
  2. Вакуумний масаж;
  3. Пресотерапія;
  4. Мікроструми по тілу;
  5. Кавітація.

Корекція фігури спостерігається вже після першого сеансу. Пройшовши курс, ви ні за що не захочете псувати результат навіть улюбленою їжею. Так, процедури стають відмінним стимулом їсти менше. Затишна атмосфера салону, робота професійних майстрів занурить вас до приємного релаксу, допоможе схуднути і позбавить від вантажу поганих емоцій. Запишіться на процедуру на сайті або зателефонуйте за контактним номером.