Хто зі знаменитостей Голлівуду використовує фракційний RF

Ліфтинг обличчя користується великою популярністю серед зарубіжних зірок. Широко затребуваним він став, завдяки низькому рівню пошкоджень і м’якому періоду відновлення. Якщо підходити до досягнень сучасної косметології без фанатизму, можна досягти вражаючих результатів.

Численні зірки вітчизняного та зарубіжного шоу-бізнесу випробували на собі всі можливості XXI століття. Голчастий РФ-ліфтинг завоював увагу знаменитостей, перш за все, тому що їх робота кожен день вимагає бездоганної зовнішності. Процедура для цього стає незамінною. Крім того, вона виключає появу навіть найдрібніших шрамів, що особливо важливо для знаменитостей, які постійно перебувають під прицілами камер. Додатковим плюсом процедури виступає відсутність довгого терміну відновлення, для якого у зірок шоу-бізнесу просто немає часу.

Голчастий RF-ліфтинг в Полтаві та Мелані Гріффіт

У боротьбі за омолодження актриса Мелані Гріффіт використовувала масу процедур, які не завжди були вдалими. Вигідно підкреслити контур обличчя їй допоміг голчастий РФ-ліфтинг. Процедура представила Мелані помітно помолодівшою: з обличчя зникли глибокі зморшки, поверхня шкіри на лобі стала бездоганно гладкою. На щастя, для того, щоб повернути молодість, не обов’язково бути знаменитістю. Наприклад, позбутися від ненависних брилів, другого підборіддя, носо-губних складок і в’ялості шкіри дозволяє голчастий RF-ліфтинг, ціна якого в Полтаві обійдеться набагато нижче, ніж за кордоном.

Мадонна, а з наших-то, хто?

Про своє використанні послуг пластичних хірургів королева поп-музики не визнається. Але шанувальники співачки відносять підтягнуту шкіру обличчя, бездоганний контур нижньої щелепи до неодноразового використання фракційного RF-ліфтингу. Плавні лінії овалу обличчя, здоровий колір та гладкість шкіри свідчать про проведення підтяжки шкіри. При цьому слід зазначити роботу косметологів співачки: незважаючи на свій вік, виглядає вона гідно. Відчути себе зіркою, поліпшивши свою зовнішність можна, пройшовши фракційний РФ в Полтаві в центрі косметології «Естет». Адже, крім Мадонни процедуру вибирають Кім Кардашьян, Вікторія Бекхем, Кейт Босуорт і багато інших.
Між тим, прихильницею мікроігольчатого РФ-ліфтингу серед зірок вітчизняного шоу-бізнесу є Анфіса Чехова. Відома телеведуча називає процедуру дивом і захоплюється отриманими результатами. За її словами, обличчя помітно підтягується, відбувається витончене оформлення овалу, підкреслюються контури. Шкіра отримує сяючий і доглянутий вигляд, особливо важливо, що ефект видно практично відразу.

Хто ще робить мікроігольчатий РФ-ліфтинг

Кропітку роботу над своєю зовнішністю проводять не тільки жінки, а й чоловіки. Тому модним тенденціям слідують Том Круз, Девід Бекхем, Сильвестр Сталоне та Бред Піт. Стати у ряд з відомими персонами шоу-бізнесу допомагають послуги центру косметології «Естет». Замовте мікроігольчатий РФ-ліфтинг в Полтаві за доступною ціною довіртеся досвідченим майстрам і якісному устаткуванню. Процедура запускає природні процеси омолодження, ефект залишається на протязі близько двох років.