Де зробити RF-ліфтинг в Полтаві за доступною ціною?

[:ru]Фото женщины после фракционного rf-лифтинга.[:ua]Фото жінки після фракційного rf-ліфтингу[:]

Вік, захворювання, умови роботи залишають на шкірній поверхні неестетичні сліди, від яких нікуди не дітися. Шкіра піддається провисанню, в’яне, формуються зморшки, більшу вираженість отримують носогубні складки. Вже не один десяток років багато хто вважає, що для боротьби з такими дефектами необхідно хірургічне втручання. Однак, сучасні технології отримала такий розвиток, що повернути молодість можна і без лікарів. Гідною альтернативою операції виступає голчастий RF-ліфтинг в Полтаві, ціна якого цілком демократична. До того ж фахівці центру косметології «Естет» досконало володіють унікальною методикою.

Як працює голчастий РФ в Полтаві

Для процедури в косметологічному центрі «Естет» використовується новітнє обладнання. Під час RF-ліфтингу ультратонкі голки спеціальної маніпули ніжно проколюють шкіру і доставляють радіочастотну енергію. У міру загоєння дерми, в організмі синтезується колаген, в результаті чого шкіра стає більш молодою і пружною.

RF – це, за своєю суттю, електрична енергія. В естетичній медицині радіочастотна технологія використовується для м’якого та безпечного нагріву шкіри.

Використовуваний апарат оснащений одноразовими наконечниками для мікроскопічних голок, які фіксуються у закінченнях. Кінчики голок м’яко проколюють поверхню шкіри на різних заданих глибинах. Завдяки надходженню точно контрольованої енергії вглиб дерми ризик перегріву або опіку відсутній.

Велика частина енергії досягає колагенових волокон в середніх шарах шкіри. Голчастий РФ в Полтаві у центрі косметології «Естет» спрямований на зміцнення дерми, у вигляді реструктурування її ділянок, пошкоджених в результаті старіння, шрамів, розтяжок. Після процедури шкірна поверхня виглядає гладкою, ефект триває довгостроково.

Які переваги фракційного RF?

Область оброблюваної шкіри коригується, в залежності від стану кожного клієнта. Одночасна обробка всієї області привела б до тривалого відновлення з високим ризиком розвитку ускладнень після процедури. Від цього також залежить ціна фракційного RF-ліфтингу в Полтаві. Варто пройти процедуру в центрі косметології «Естет», як ви оціните її наступні переваги:

  • Безболісність;
  • Безпека;
  • Миттєвий результат.

Крім того, вплив апарату на певну зону шкіри дозволяє їй легше відновлюватися, а також мінімізує ризики і ускладнення. Використовуючи цілу серію обробок, процедура RF впливає на кожну клітину принаймні один раз за серію. Таким чином ви можете досягти тієї ж ефективності, що і інвазивне лікування, причому з меншим ризиком.

Цікавить безопераційне омолодження обличчя? Запишіться на процедуру RF-ліфтингу в центр косметології «Естет» у Полтаві. Вас чекають вигідні ціни на всі види косметологічних послуг. Залиште заявку онлайн або зателефонуйте за контактним номером. У телефонному режимі можна також отримати відповіді на всі виниклі питання про процедуру.