Як повернути молодість обличчя

[:ru]Фото женщины с красивой кожей на лице[:ua]Фото жінки з красивою шкірою на обличчі[:]

Підтяжка обличчя в Полтаві є однією з найбільш затребуваних процедур. Високу популярність їй дає швидкий помітний ефект. Виглядати на 10 років молодшою бажає кожна жінка, але вдаватися до допомоги пластичних хірургів готова не кожна. Центр косметології «Естет» пропонує усунення зморшок в Полтаві за допомогою голчастого РФ-ліфтингу. Розглянемо, які ще існують методики омолодження.

Способи створити ідеальні контури обличчя

Вікові зміни супроводжуються посиленням процесів руйнування білкових волокон, тому шкіра втрачає еластичність, пружність і тонус. Втрати еластину і колагену обумовлює знайоме багатьом провисання шкіри. Сучасна косметологія пропонує позбутися ліфтинг обличчя в Полтаві допомогою різних процедур. Головна їхня перевага – це безопераційне поліпшення контурів обличчя.

Мезоніті в Полтаві

Процедура передбачає введення спеціальних ниток найтоншими голками в шар епідермісу, що зміцнює клітинний каркас і забезпечує ліфтинг-ефект. Мезоніті покращують зовнішній вигляд шкіри за рахунок посилення кровообігу. Створюваний каркас забезпечує поширене видалення зморшок в Полтаві. Недоліки процедури включають необхідність у відновному періоді. Адже після введення мезонітей виникають гематоми, і протягом декількох днів відчувається дискомфорт.

Гіалуронові нитки в Полтаві

Спосіб застосування гіалуронових ниток за результатами схожий з ефектом мезонітей. Склад ниток включає гіалуронову кислоту і цинк. Потрапляючи під шкіру, така суміш розчиняється і впливає на сполучні тканини, забезпечуючи векторний ліфтинг. З недоліків методу – обмежений термін дії певних матеріалів, які розсмоктуються після закінчення терміну і ефект зникає. При неправильному виконанні техніки іноді виникають гематоми. Плюсом процедури рідкі гіалуронові нитки в Полтаві виступає низька ціна. Однак, якщо результат короткочасний, над відвідуванням сеансу варто задуматися.

Ботокс в Полтаві

Мікроін’єкції препарату на основі ботулотоксину забезпечують переривання передачі імпульсу від нервів до м’язових волокон. Це призводить до розслаблення м’язів, внаслідок чого мімічні зморшки розгладжуються. Недоліків ведення препарату не так уже й мало, адже перед глибокими складками на обличчі він безсилий. Ботокс не усуне зморшки, викликані пересиханням шкіри. Ефект може триматися від 3 місяців до року.

Диспорт в Полтаві

Процедура вважається аналогом ботокс-терапії, являє собою введення кошти Диспорт. Після сеансу м’язи піддаються млявого паралічу і зморшки розгладжуються. Насупитися, як зазвичай у людини не виходить. Однак дія препарату не нескінчена – до 6-12 місяців. З цієї причини видалення зморшок в Полтаві за допомогою Диспорта дуже короткочасно. Крім того, ін’єкції не допоможуть прибрати зморшки навколо рота, так як на цю область впливають закони гравітації.

Філлери в Полтаві

Гелевидні наповнювачі для обличчя забезпечують заповнення зморшок, що розгладжує їх. Процедура також сприяє створенню об’єму та зміні форми певних частин обличчя. Попри те, що використовуються не розсмоктуючи філери, сеанси можуть завершуватися неприємними результатами. Через їх міграції утворюється запалення, що деформує поверхню обличчя. Виникнути це може навіть через кілька років.

Підтяжка обличчя в Полтаві за допомогою фракційного RF-ліфтингу

Відмінною заміною вищевказаним процедурам вважається РФ-ліфтинг з Мікроголками. Використання якісного апарату в центрі косметології «Естет» забезпечує виконання до 25 проколів і радіохвильовий вплив. Фракційний RF-ліфтинг включає наступні переваги:

  • Результат помітний відразу після сеансу;
  • Ефективна боротьба з провисанням шкіри;
  • Коригування овалу обличчя, моделювання його контурів;
  • Запуск процесів регенерації шкіри і вироблення еластино-колагенових волокон;
  • Усуває навіть зморшки навколо очей;
  • Не потрібує часу для відновлення після процедури.

Ефект RF-ліфтингу можна порівнювати з оперативним видом підтяжки. Тому омолодження обличчя в Полтаві з його допомогою приносить максимальний результат, який при дотриманні рекомендацій, залишається на протязі 2 років. У порівнянні з іншими процедурами, фракційне омолодження шкіри більш ефективно і обходиться вигідніше для гаманця. Запишіться на процедуру в центр косметології «Естет» та дізнайтеся більше інформації, зателефонувавши по телефону.