Швидко схуднути після відпустки

[:ru]Фото счастливой стройной женщины в отпуске.[:ua]Фото щасливої стрункої жінки у відпустці[:]

Із завершенням літа, закінчується і період відпусток. Для багатьох вихід на роботу супроводжується не тільки розповідями про відпочинок, але й переживаннями про набрані кіло. Адже змінився режим харчування, знизилася кількість стресів, людина нікуди не поспішала, насолоджувалася неробством. У підсумку за цей час організм звиклий до постійних емоційних навантажень, робить запаси для важких часів, які, з огляду на його досвід, неодмінно настануть. Тому багато людей хочуть швидко схуднути після відпустки.

Що радять дієтологи

У відпустці людина розслабляється, відпускає думки про роботу, перестає думати про калорії, досхочу насолоджується моментом і новими смаками. Багато хто піддається різноманітним гастрономічним спокусам. Результатом споживання швидкозасвоюваних вуглеводів у вигляді випічки та десертів, калорійних напоїв стає набір ваги. В середньому за тиждень відпочинку туристи повнішають на 2-4 кг, і бажання схуднути після відпустки зустрічається досить часто.
Після канікул не завжди спрацьовує правило «менше їси, більше рухайся». Особливі труднощі відчувають ті, хто починає працювати в режимі офісного планктону, тільки повернувшись з пляжів. Швидко схуднути після відпустки допомагають наступні поради дієтологів:

  1. Не варто зважуватися відразу після повернення. Найчастіше зайві кіло обумовлені набряком і затримкою води після тривалого перельоту. Через пару днів 2-3 кіло не буде, особливо якщо прибрати з раціону сіль.
  2. Виключите продукти, що провокують викид інсуліну (цукор, картопля, білий хліб та рис), який не дає схуднути після відпустки.
  3. Пийте більше води – вона допоможе вивести солі, які сприяють набряклості.
  4. Знизьте калорійність раціону. Для цього не обов’язково обмежувати себе в їжі. Досить вибирати більш щадний спосіб приготування. Наприклад, замість смаження віддайте перевагу запіканню або тушінню.
  5. Озбройтеся правилом, яке змусить вас багато рухатися і робити це з радістю. Наприклад, знайдіть кафе, яке розташоване на відстані кілометра від вашого будинку, де ви зможете снідати, обідати або вечеряти. Щоб потішити себе улюбленою стравою, вам доведеться пройти пішки туди і назад. Стакан зеленого смузі містить 110 калорій, а інтенсивна прогулянка на два кілометри зажадає затратити 400 калорій.
  6. Відмовтеся від спиртного та газованих напоїв. Краще замінити їх чистою питною водою або трав’яним чаєм. Це допоможе швидше позбутися від зайвої рідини в організмі.
  7. Масаж і процедури для тіла. Поліпшення кровотоку не дасть жировим відкладенням з’явитися в самих невідповідних місцях.

Якщо ви хочете швидко схуднути після відпустки, зверніться до центру косметології «Естет». Кваліфіковані майстри індивідуально підберуть курс процедур, який допоможе зробити вашу фігуру ідеальною. До вибору клієнтів надається RF ліфтинг, міостимуляція, вакуумний масаж, мікроструми, пресотерапія та кавітація. Наявність високоякісного обладнання у салоні дозволяє бачити результат вже після першої процедури. Запишіться на сеанс онлайн або зателефонуйте за вказаним номером.