Нікотинамід — профілактика старіння

[:ru]картинка пожилой женщины, которая снимает с себя «маску старости»[:ua]картинка літньої жінки, яка знімає з себе «маску старості»[:]

Традиційний стереотип про старіння, що існує вже багато років у суспільстві, має на увазі під цим поняттям в’янення або заключну фазу існування організму. Якщо розглянути це питання більш глибоко, то для більшості людей старіння є періодом життя, що супроводжується захворюваннями, порушенням роботи організму, хворобливими відчуттями. У XXI столітті вченими розроблені препарати, здатними істотно уповільнити процеси старіння і дати можливість кожному жити повноцінним життям, незалежно від віку в паспорті. Для цього достатньо купити препарат Нікотинамід мононуклеотид (бурштинова кислота).

Фармакологічна дія препарату

Нікотинамід мононуклеотид є харчовою добавкою nicotinamide mononucleotide (NMN), що має у складі ферменти, здатні омолодити організм. Купити нікотинамід в Україні слід як мінімум, щоб зробити профілактику старіння.

Нікотинамід є штучним ферментом «бурштинова кислота», який міститься в організмі кожної людини. З віком кількість цього ферменту істотно зменшується, тому організму потрібно поповнювати його ззовні.

Крім NMN, препарат містить Ресвератрол. Це потужний антиоксидант, призначений для зниження судинного тиску. Таким чином речовина попереджає розвиток багатьох серцево-судинних захворювань.

Переваги нікотинаміду мононуклеотида

Дослідження вчених з Університету Гарварда встановили, що нікотінамідмононуклеотідна кислота дійсно уповільнює старіння. Крім лікування старіння, препарат володіє наступними перевагами:

  1. Лікування діабету. Препарат нормалізує засвоєння глюкози і зменшує чутливо до інсуліну.
  2. Відновлення психічного стану. У разі зменшення кількості в організмі природної речовини нікотінамідмононуклеотіда, виникає психічний розлад. Нікотинамід мононуклеотид купити слід для активного відновлення балансу речовини у організмі і нерідко застосовується для лікування хвороби Альцгеймера, синдрому Паркінсона та інших.
  3. Поліпшення обміну речовин. Засіб нормалізує метаболічні функції, ніж сприяє поліпшенню клітинами обміну речовин і, відповідно, веде до схуднення.
  4. Відновлення балансу вітамінів. Одним з основних фармацевтичних властивостей є профілактика дефіциту вітаміну В3.

Янтарна кислота, нікотинамід, інозин, рибофлавін, мононуклеотид — компоненти, які повинні бути присутніми в організмі людини, що бажає бути здоровим і молодим. Для досягнення результату важливо дотримуватися дозування, яку призначить фахівець. Відгуки про препарат підтверджують корисні властивості. Подбайте про продовження молодості, заповните організм компонентами, що містяться в засобі проти старіння.