Метформін – для уповільнення старіння

[:ua]на фото доктор консультує жінку про користь метформіну проти старіння[:ru]на фото доктор консультирует женщину о пользе метформина против старения[:]

Старіння — частина життя, яка впливає на всі її аспекти. Крім соціальних чинників, вікове в’янення організму сильно впливає на організм: гормони, обмін речовин та багато іншого. Вченими виведений препарат Метформін, який визнано ліками від старіння. Незважаючи на те що ці ліки спочатку призначалися для лікування діабету, вони позитивно впливають на багато функцій організму, помітно сповільнюючи процес старіння. Кому, коли та як його застосовувати?

Метформін від старіння: як приймати

Щоб уповільнити старіння за допомогою Метформіну, потрібно приймати вдвічі менше дози ліків, ніж вказано в інструкції. У додатку вказується дозування для лікування діабету. У разі надлишку препарату в організмі, стан здорової людини може сильно погіршитися. Перед прийомом обов’язково проконсультуйтеся з фахівцем.

Не слід забувати, що ліки зменшують кількість цукру в крові. Найчастіше Метформін застосовують для попередження захворювань. Фармакологічна дія ліків починається через 2 години після прийому їжі.

Для лікування старіння мінімальна доза становить 250–500 мг 1–2 рази на добу. Препарат слід приймати під час їжі.

Середня доза не повинна перевищувати 1000 мг на добу. В іншому випадку загрожує отримати ускладнення.

У разі захворювання на діабет доза Метформіну може бути збільшена до 3000 мг на добу.

Вплив на організм

  • Покращення обміну речовин. Метформін зменшує кількість холестерину в крові, ніж налагоджує процес обміну речовин. Гарне засвоєння організмом корисних речовин дозволяє правильно і без дискомфорту позбутися зайвої ваги і жиру. В результаті знижується навантаження на всі органи тіла. Поєднуючи прийом ліків від старіння і корисний спосіб життя, дія речовини подвоюється.
  • Зниження апетиту. Неодноразово доведено факт корисності зменшення кількості щоденного прийому їжі. Вплив Метформіну на організм зменшує апетит, чим сприяє меншому попаданню шкідливих речовин в організм, і активує відбудовні функції організму.
  • Низький рівень глюкози. Зниження рівня глюкози в організмі сприяє зменшенню кількості цукру в крові, що сприяє відродженню клітин в тілі.
  • Зниження згортання крові. Низький рівень в’язкості крові покращує обмін речовин та запобігає утворенню тромбів, які часто викликають серцево-судинні захворювання.

Хоча Метформін є ліками від старіння, приймати самостійно його не слід. Точно визначити дозування здатний тільки фахівець. Для поліпшення стану організму обов’язково зверніться до кваліфікованого лікаря.